Darček na MDŽ

Neviem, do ktorej kategórii patríte – oslavujete MDŽ alebo nie. Ale to ani nie je podstatné. Podstatné je to, že ženy sú vzácne bytosti. Milujú nás, starajú sa o nás, varia, perú, žehlia, starajú sa o spoločnú domácnosť, rodia a vychovávajú deti.


Mali by sme sa im poďakovať každý deň a tešiť sa, že máme pri sebe niekoho, s kým sa môžeme porozprávať a tráviť spoločne čas.


Žena si zaslúži byť milovaná a cítiť, že je jediná pre Vás každý deň. Ale sú dni a napríklad aj MDŽ, keď si zaslúži väčšiu pozornosť. Pozornosťou môže byť pozvanie na spoločnú večeru, sladkosť alebo kytica. Výborným nápadom sú originálne, personalizované darčeky.


Darčeky nie sú len o peniazoch, ale aj o nápadoch.


Môže to byť vyznanie napísané na šálke, hrnčeku alebo miske. Dobrým nápadom je aj fotografia vytlačená na zrkadielku alebo obale na okuliare. Obdarovaná si dennodenne bude pripomínať okamih, keď bola obdarená niečím výnimočným, vyrobeným len pre ňu.


Nádherným darčekom je obraz na plátne. Výber fotografie je na Vás. Vy najlepšie poznáte “ženu svojho srdca” Poteší je viac obraz, zachytávajúci vtipnú situáciu, mimoriadny okamih, dovolenku alebo fotografia od profesionálneho fotografa? Darček bude originálny a určité prekvapí.


Ak máte manželku, priateľku, ktorá sa rada hrá a skladá, ideálnym darčekom sú puzzle, na ktoré vytlačíme akýkoľvek Vami zaslaný obrázok.


Kyticu kúpiť alebo natrhať môžete každý deň, ale originálny darček venujete skôr pri zvláštnych a výnimočných príležitostiach.


Možností na originálny darček je veľa. Stačí sa len rozhodnúť. My Vám vieme pomôcť a potlačiť aj nepotlačiteľné.

Darček na MDŽ nájdete aj v e-shope vasedarceky.sk

4 kroky k jedinečnému a osobnému darčeku na MDŽ:
1. Vyberte si darček. Tričko s potlačou. Vankúšik s potlačou. Hrnček s potlačou. Zrkadielko s potlačou. Obraz s potlačou.
2. Pošlite nám obrázok alebo text, ktorým chcete darček potlačiť.
3. Do 4 dní príde poštár ale prepravná spoločnosť s darčekom.
4. A potom len čakajte na MDŽ a tešte sa spolu z originálneho darčeka.

Objednajte ešte dnes: http://www.vasedarceky.sk/

Čítajte viac Vaše darčeky
v sekcii Vaše darčeky.

 


Páčil sa Vám náš článok? Zdieľajte ho aj s priateľmi

 

Objednajte si zasielanie nových príspevkov emailom