Valentínsky darček pre muža

História sviatku Valentína ostáva možno opradená rúškom tajomstva. Vieme však, že február sa odpradávna považuje za mesiac romantiky. Preto, či už tento sviatok uznávate alebo nie, buďte si istá/ý, že slovami a gestami lásky určite potešíte. Či už na Valentína alebo v iný deň roka, dajte najavo svoju lásku, svoje city.
Láska prichádza vtedy, keď jeden toho druhého má rád práve preto, že je taký, aký je. Keď pochopí, že je jedinečný v celom vesmíre. Spomeňte si počas Valentína na niekoho, koho máte naozaj radi, takého aký je. A povedzte mu, že je pre Vás darom a to jedinečným v celom vesmíre.

Vyznanie lásky mužovi

Valentínsky darček pre muža by mal byť osobný, jedinečný a personalizovaný pre osobu milovaného. Originalitu prináša napríklad potlač na darčeku. Či už ide o fotografiu, obľúbený obrázok, meno alebo prezývku. Na a čo môže byť vzácnejšie ako to, že niekto na nás myslí a navyše nám ešte aj darčekom vyznáva lásku?
Kľúčom k osobnému, jedinečnému a originálnemu valentínskemu darčeku je dobré poznanie svojho milovaného.

Muži radi spia

Valetínsky daček by mal hlavne potešiť. Najkrajším darčekom je preto samotná radosť a prekvapenie z neho. Mužov určite prekvapia vkusné vankúšiky s potlačou, či už v klasickom tvare alebo v tvare srda. Týmto darčekom získate istotu, že Váš milovaný s Vami spí, aj keď nie ste pri ňom. Alebo na Vašu lásku bude myslieť večer, keď zaspáva a ráno keď vstáva. No čo môže byť pre muža väčšia radosť ako celú noc snívať o Vás a každý deň začínať myšlienkou na Vás?

Personalizovaný valentínsky vankúšik pre muža

Valentínky vankúšik pre muža s venovaním na e-shope vasedarceky.sk

Muži radi jedia

Samozrejme, že chceme, aby láska trvala večne, ale je príjemné si ju aj pripomínať. Fotografia vytlačená na hrnčeku alebo miske, ktoré denne viackrát chytá do ruky musí isto zlepšiť chuť čaju, kávy alebo jedla. Nič gýčové a milovanú osobu máte stále na očiach.

Valentínsky hrnček pre muža s venovaním

Osobný personalizovaný hrnček pre muža na e-shope vasedarceky.sk

Dvaja ako jeden

Ako dôkaz lásky sa určite hodí aj tričko s potlačou, alebo najlepšie rovno dve, aby bolo všetkým jasné, že k sebe patríte. Na tričkách sa môže v plnej miere prejaviť kreativita a jedinečnosť každého páru alebo vzťahu. Jedná sa o jedinečnú originálnu potlač, ktorú si sami vytvoríte.

Milované páry tak skutočne majú veľa spôsobov ako odmeniť, potešiť a vyznať lásku tomu, na kom im záleží. Cena pritom rozhodne nie je rozhodujúca. Dôležité je prekvapenie, originalita a jedinečnosť valentínskeho darčeka pre mužov.

Valentínsky darček pre mužov nájdete aj v e-shope vasedarceky.sk

4 kroky k jedinečnému a osobnému valentínskemu darčeku pre mužov:

  1. Vyberte si darček. Tričko. Vankúšik. Hrnček. Oznámenie. Obraz.
  2. Pošlite nám obrázok alebo text, ktorým chcete darček potlačiť.
  3. Do 4 dní čakajte poštára s darčekom.
  4. A potom len čakajte na valentína a tešte sa spolu s partnerom s originálneho darčeku.

Vyberte valentínsky darček

Páčil sa Vám náš článok? Zdieľajte ho aj s priateľmi

 

 

Uložiť