Personalizovaný valentínsky darček pre ženu

Láska prichádza vtedy, keď jeden toho druhého má rád práve preto, že je taký, aký je. Keď pochopí, že je jedinečný v celom vesmíre. Spomeňte si počas Valentína na niekoho, koho máte naozaj radi, taký aký je. A povedzte jej, že je pre Vás darom a to jedinečným v celom vesmíre.

“Najväčším šťastím v živote človeka je vedomie, že nás niekto miluje preto, aký sme, alebo skôr aj napriek tomu, aký sme.”

Ženy sú vzácne bytosti. Milujú nás, starajú sa o nás, varia, perú, žehlia, starajú sa o spoločnú domácnosť, rodia a vychovávajú deti. Mali by sme sa im poďakovať každý deň a tešiť sa, že máme pri sebe niekoho, komu môžeme prejavovať náklonnosť a lásku každý deň. Jeden deň v roku je však výnimočný. Je to 14-ty február, kedy je sviatok sv. Valentína. Prečo je výnimočný? V tento deň môžeme znásobiť prejavenie svojej náklonnosti, priazne a lásky svojim najbližším.

Vyznanie lásky žene

Verím, že nepatríte do skupiny, ktorá kúpi dezert na benzínovej pumpe alebo kvety v supermarkete.

Darček nemusí byť drahý. Sú ženy, ktoré ocenia aj to, že ste na nich mysleli v predstihu a nad darčekom ste rozmýšľali. Čo je však najdôležitejšie. Darček musí byť osobný a najlepšie personalizovanú pre konkrétnu osobu.

Čo tak napísať krátku báseň a dať ju vytlačiť na hrnček, z ktorého bude piť každé ráno čaj. Chytí do ruky hrnček, ktorý jej pripomenie nádherného Valentína, keď bola obdarovaná niečím originálnym, jedinečným, len pre ŇU. Na hrnčeku môže byť aj fotografia, ktorá pripomenie spoločnú dovolenku, mimoriadny zážitok alebo milovanú osobu.

Skvelým tipom na valentínsky darček môže byť aj obraz na plátne, zachytávajúci mimoriadny okamih.

Originálne môžu byť nástenné hodiny, potlačené vankúše a tričká alebo zrkadielko s fotografiou. Veci, na ktoré sa bude pozerať, chytať a používať každý deň. Radosť z darčeka budete mať niekoľkokrát. Najskôr pri nápade. Potom, keď zistíte, že sa dá vyrobiť.

Nádherný pocit budete mať pri nákupe a nehovoriac o radosti, keď darček dáte milovanej osobe a budete vidieť jej úprímnú radosť z darčeka, ktorý sa nedá bežne kúpiť. Dennodenné používanie alebo pozeranie na darovanú vec len umocní Vašu radosť a presvedčenie, že sa nad milovanou osobou oplatí rozmýšľať.

Viete si predstaviť, že sa na chvíľu stanete deťmi a budete spoločne skladať puzzle, ktoré dostane milovaná osoba a na obrázku bude spoločná fotografia?

Možností na originálny a personalizovaný darček je veľa. Stačí sa len rozhodnúť. My Vám vieme pomôcť a potlačiť aj nepotlačiteľné.

Valentínsky darček pre ženy nájdete aj v e-shope vasedarceky.sk

  1. 4 kroky k jedinečnému a osobnému valentínskemu darčeku pre ženy
  2. Vyberte si darček. Tričko. Vankúšik. Hrnček. Zrkadielko. Obraz.
  3. Pošlite nám obrázok alebo text, ktorým chcete darček potlačiť.
  4. Do 4 dní čakajte poštára s darčekom.

A potom len čakajte na Valentína a tešte sa spolu z originálneho darčeka.

Vyberte valentínsky darček

 


Páčil sa Vám náš článok? Zdieľajte ho aj s priateľmi

 

Objednajte si zasielanie nových príspevkov emailom