Tričko s potlačou

Tričká s potlačou sú jednou z nosných činností našej spoločnosti. Potlač realizujeme v prevažnej miere formou sieťotlače, pri ktorej dokážeme realizovať i plnofarebnú tlač. Používame kvalitné vodné i plastizolové farby. Potlačíme všetky textilné materiály, buď priamym alebo nepriamym spôsobom, formou tlačených nažehľovačiek.

Disponujeme aj technológiou na potlač tričiek od jedného kusa, formou transferových nažehľovačiek, s možnosťou dekorovania plnofarebnými motívmi. Ale vyrobíme Vám aj potlač jednofarebných nažehľovacích materiálov z floku a flexu.

Polyesterové textílie potláčame sublimačnými farbami, ktoré sa vyznačujú veľmi vysokou životnosťou potlače a veľmi brilantnými farbami.

Na potlačenie používame kvalitné tričká zo 100% bavlny, 95% bavlny + 5% elastén alebo 95% bavlna + 5% spandex.
Dámske a pánske tričká majú gramáž 150,160, a 180g/m2. Detské tričká majú gramáž 150 a 160 g/m2.

Pri každom tričku je uvedená jeho charakteristika:

  1. materiál
  2. rozmer
  3. farebná škála
  4. veľkosť
  5. použitie
  6. údržba
  7. popis

Táto časť bola o predstavení firmy, aké máme možnosti na výrobu Vášho trička s potlačou.

A teraz niečo o Vás.

Tričiek na kúpu alebo objednanie je veľmi veľa druhov. A rozdiel nie je len v kvalite. Tričká môžete mať aj rôznych značiek, farieb, s dlhým a krátkym rukávom. Ale môžete mať aj originálne tričko, tričko s potlačou.

Takéto tričko je výnimočné, pretože ste si vymysleli nápad, vzor alebo motív sami. Tričko s potlačou vždy urobí radosť Vám alebo osobe, ktorej chcete tričko podarovať. Alebo obom, poprípade všetkým rodinným príslušníkom, ktorí tričko dostanú.

Motívov môže byť viac. Tričko s potlačou môžete darovať  priateľke, priateľovi, partnerke, partnerovi, manželke alebo manželovi. Ale môžete darovať aj svojim deťom a na tričku si nájdu obľúbené postavičky alebo zvieratká. Potlačené tričká môžete darovať aj rodičom a budú ich nosiť s hrdosťou a láskou.

Tričká s potlačou sú vhodné aj pre spoločnosti. Vaši zamestnanci sa určite potešia tričku s logom firmy.Team buildingová akcia, kde bude viac družstiev, viac farebných tričiek a originálny nápis, je tiež zaujímavý nápad.

Možností na originálne tričko s potlačou je veľa. Stačí sa len rozhodnúť. My Vám vieme pomôcť a potlačiť aj nepotlačiteľné.

Nápady na tričko s potlačou nájdete aj v e-shope vasedarceky.sk

4 kroky k jedinečnému a osobnému darčeku – tričko s potlačou:
1. Vyberte si typ a farbu trička.
2. Pošlite nám obrázok alebo text, ktorým chcete tričko potlačiť.
3. Do 4 dní čakajte zásielku trička s potlačou.
4. Pokiaľ chcete tričko s potlačou darovať, potom čakajte na deň D.

Objednajte ešte dnes: http://www.vasedarceky.sk/

Čítajte viac Vaše darčeky
v sekcii Vaše darčeky.

 


Páčil sa Vám náš článok? Zdieľajte ho aj s priateľmi

 

Objednajte si zasielanie nových príspevkov emailom