Absolventské tričká

Ste v poslednom ročníku základnej školy a chystáte sa na strednú školu? Práve pre Vás sú v ponuke originálne absolventské tričká. Vytvoríte si triedne tričko presne podľa Vašich predstáv.

So základnou školou Vás môžu spájať nielen spomienky na spolužiakov, učiteľov, spoločné zážitky, výlety, dobrodružstvá, vtipné príhody, ale aj rovnaké absolventské tričká.

Absolventské tričká sa stali veľmi populárné v posledných rokoch.
U nás máte možnosť výberu až zo 17 motívov, množstva farieb a veľkostí tričiek.
Môžete si navoliť aj zadnú stranu potlače a farbu motívu.

Pokiaľ vám nevyhovuje žiadna z ponúkaných farieb pre motív, môžete si vybrať aj vlastnú.

Cena vo výške 5,20 EUR je za kus a platí pri odbere 19 kusov a viac. Pri uvedenom odbere dostanete od nás jedno tričko pre triednu učiteľku/učiteľa ako darček zadarmo.

Nakoľko tričká slúžia ako poznávací znak absolventov jednej triedy, pre celú objednávku musí byť použitý rovnaký motív.

My Vám vieme pomôcť a potlačiť aj nepotlačiteľné.

Nápady na absolventské tričká nájdete aj v e-shope vasedarceky.sk

Objednajte ešte dnes: http://www.vasedarceky.sk/

Čítajte viac Vaše darčeky
v sekcii Tématické produkty – absolventi.

 


Páčil sa Vám náš článok? Zdieľajte ho aj s priateľmi

 

Objednajte si zasielanie nových príspevkov emailom

This article has 6 comments

  1. Soňa Bednárová

    Dobrý večer, chcela by som sa opýtať či by sa dali objednať absolventské tričká v tmavozelenej maskáčovej (vojenskej) farbe so zlatou potlačou? :)

    • Ján Mokrý

      Pozdravujem p. Bednárová.

      Predovšetkým ďakujem za váš záujem o naše služby. Tričká vám vieme dodať i v tmavozelenej maskáčovej farbe v rôznych druhoch tričiek (http://www.vasedarceky.sk/search/sk/tricko/1) dámskych, pánskych i detských. Doporučujeme tričko Basic. Je kvalitné, strednej gramáže (160 gr/m2). Má kvalitný priekrčník s prídavkom 5 % elastanu, ramená sú spevnené ramennou páskou. Silikónová úprava zaisťuje jemnosť a veľmi príjemný pocit už pri prvom kontakte. Trup po bokoch je bez švíkov. Tričko vám vieme dodať v rôznych odtieňoch zelenej farby, (http://www.vasedarceky.sk/pictures/static/files/farebnica-adler.pdf ) vojenské odtiene sú 09 khaki, 06 fľaškovo zelená, 08 piesková, 28 svetlá khaki, 69 military, prípadne kamuflážne farby 32, 33, 34.
      Potlač vieme zrealizovať tiež metalickými farbami, zlatou i striebornou a rôznymi odtieňmi bronzov. Tlač pri počte nad 10 ks realizujeme sieťotlačovou technológiou, v menších počtoch termotransferom s nažehľovacích fólií (flex a flok). Vieme zrealizovať i plnofarebnú tlač (fotokvalita).
      Veríme, že vás naša ponuka zaujala a sme pripravení vašu požiadavku vo vysokej kvalite splniť vo veľmi krátkych dodacích termínoch.

      S pozdravom

      RNDr. Ján Mokrý
      jednateľ

  2. Viktória Pillárová

    Dobrý deň mali by sme záujem o maskačové absolvenske tričká 25 kusov… Za ako dlho by ste nám to vedeli spravit a za akú cenu ?

    • Joey

      Dobrý deň,

      vyhotovenie absolventských tričiek trvá priemerne 7 pracovných dní. Je možné si vybrať z troch druhov maskáčového trička: http://www.vasedarceky.sk/product/sk/tricko-panske-camouflage

      Maskáčové tričko stojí 6,80 eur. Cena samotnej potlače ovplyvňujú dve veci. Počet farieb použitých v motíve a či chcete potlačiť iba jednu stranu trička alebo obojstranne. Napr. pri obojstrannej potlači jednou farbou je cena za potlač 25 tričiek 102 eur spolu, čiže na jedno tričko to vychádza 4,08 eur s DPH. Celková cena objednávky vrátane tričiek by v tomto prípade bola 272 eur s DPH.

      Pokiaľ nám pošlete konkrétnejšie informácie o motívoch prípadne motívy samotné, ktoré chcete na tričká potlačiť, vieme Vám obratom poslať presnejšiu cenu.

      S pozdravom
      Jozef Bartek
      administrátor vasedarceky.sk

  3. David Bouška

    Dobrý večer chcel by som sa opytať na absolventské trička bolo by možne maskačový vzor ?

    • Joey

      Dobrý deň,

      áno vieme potlačiť aj maskačové tričká. Je možné si vybrať z troch druhov maskáčového trička: http://www.vasedarceky.sk/product/sk/tricko-panske-camouflage

      Pokiaľ nám pošlete konkrétnejšie informácie o motívoch prípadne motívy samotné, ktoré chcete na tričká potlačiť ako aj počet kusov, vieme Vám obratom poslať cenu.

      S pozdravom

      Jozef Bartek
      administrátor vasedarceky.sk